Boskoop - Holland

 

Concepten

 
Naast het kweken van een groot assortiment visuele tuin hortensia's is De Jong Plant B.V. sinds een aantal jaren actief met het ontwikkelen van kant-en-klare verkoopconcepten. Bij deze concepten wordt nagedacht op welke manier een product het beste gepresenteerd kan worden en opvalt op de winkelvloer. Naast de aandacht voor de product-presentatie in de winkel worden de concepten ook actief bij de consument gepromoot.
 
Hydrangea macr. Black Diamonds®

Het Hydrangea macr. Black Diamonds® concept geïntroduceerd op de IPM in Essen in het voorjaar van 2014. De introductie is zeer succesvol verlopen met een Colour Your Life Award (2e prijs), die op de IPM is uitgereikt. De Hydrangea Black Diamonds soorten hebben allemaal zeer donker, bijna zwart kleurige bladeren en daarbij opvallend afstekende bloemkleuren als donker rood of paars. Alle informatie over het Hydrangea macr. Black Diamonds® concept en de speciale eigenschappen van de soorten vindt u r of kijk op de speciale website van de Hydrangea macr. Black Diamonds® serie.
 


Hydrangea Black Diamonds® logo
Hydrangea Black Diamonds® logo
Hydrangea macr. Charming® 

De Hydrangea macr. Charming® bestaat uit een verzameling soorten met tweekleurige bloemen. Prachtige dubbelkleurige bloemen in de kleuren roze-wit, rood-wit of blauw-wit maken de Charming® een unieke tuinhortensia serie met een buitengewoon romantische uitstraling. Voor meer informatie over de Hydrangea macr. Charmingr by Magical kunt op de speciale website van dit product kijken.
 
Charming by Magical logo
Charming by Magical logo
Hydrangea macr. Forever & Ever®

Bij De Jong Plant B.V. zijn meerdere producten uit het plantenconcept Forever & Ever® terug te vinden in het assortiment. Het concept dat bestaat uit planten met de kenmerken die gemakkelijk zijn voor consument en waar de consument blijvend van kan genieten. Binnen het assortiment van De Jong Plant B.V. zijn de Hydrangea macrophylla en de Hydrangea paniculata uit het Forever & Ever® assortiment terug te vinden. Verdere informatie over de producten en het concept is terug te vinden op de speciale website van Forever & Ever®
 


Logo Forever en Ever
Logo Forever en Ever
Hydrangea macr. Magical® Four Seasons

Het concept van de Hydrangea macr. Magical Four Seasons is inmiddels een gewortelde naam in de tuinplanten wereld. Dit concept wordt niet alleen door De Jong Plant B.V. gekweekt maar tesamen met een groep kwekers uit Europa wordt de totale markt voorzien van deze lang bloeiende en van kleur veranderende hortensia planten. Daarnaast heeft de Hydrangea macr. Magical Four Seasons ook een profesioneel marketing team dat voordurend bezig is de productbekendheid te vergroten. Voor meer informatie over het concept van de Hydrangea macr. Magical® Four Seasons® kunt u op de speciale website kijken.
 

logo Magical®
logo Magical®
Hydrangea macr. Music Collection®

De Hydrangea macr. Music Collection® is een kleurrijke lijn hortensia soorten die bestaat uit zeven verschillende Macrophylla-soorten die allemaal hun eigen kleur hebben. De Music Collection heeft op de I.P.M. in Essen de 2de prijs behaald tijdens de Show Your Colour Award 2015 en is op het Plantarium in 2015 onderscheiden met de pers prijs voor beste concept. De soorten zijn onder meer bijzonder door hun rijke, lange bloei en intense bloemkleuren. Meer informatie over de Hydrangea macr. Music Collection® vindt u op de speciale website van dit product.
 
 


 
Paeonia Itoh Rich and Sparkling®

De Paeonia Itoh Rich and Sparkling® serie is een concept van speciaal geselecteerde pioen soorten uit de Itoh-familie. De Itoh pioen is een kruising tussen de boompioen (suffruticosa) en de vast plant pioen (lactiflora). Na een paar jaar in de volle grond kan een Itoh pioen wel 50 of meer grote, geurende bloemen geven. Met de speciaal geselecteerde Rich and Sparkling® Paeonia waant u zich onder de rich and famous met een overvloed aan bloemen, exclusief van geur en kleur. 
 Rich and Sparkling
Rich and Sparkling
Paeonia lact. Fabulous Flowers®

Paeonia lact. Fabulous Flowers® bestaat uit een assortiment met speciaal geselecteerd Paeonia lactiflora soorten. De soorten die verrendigd zijn in dit concept zijn geselecteerd na jaren van testen. De betoverende bloemen met een heerlijke geur zijn herkenbaar door een groot toegevoegd etiket en een onderscheidende potbedrukking. De speciaal geselecteerde soorten maken stevige takken, grote bloemen en produceren een heerlijke geur. 
 


Paeonia Fabulous Flowers logo
Paeonia Fabulous Flowers logo