Boskoop - Holland

 

De Jong Plant B.V.De geschiedenis van ons bedrijf De Jong Plant B.V. begint ruim 35 jaar geleden. In 1978 starten de broers Cor, Wil en Jos de Jong hun boomkwekerij aan het Boskoopse Reijerskoop, toen nog onder de naam Gebr. De Jong Handelskwekerijen B.V. In 1992 verhuisden we naar de huidige locatie aan de Alfensvaart. De kwekerij en handelstak werden daarbij gesplitst in De Jong Plant B.V. en Gebr. De Jong Handelskwekerijen B.V. Met ruim 35 jaar ervaring zijn we inmiddels uitgegroeid tot een vakkundig bedrijf met een assortiment sierplanten van de hoogste kwaliteit.
 
bedrijf
bedrijf
Onze klanten
Onder onze afnemers rekenen wij vele internationale groothandelsbedrijven, exporteurs, lijnrijders, hoveniers, tuincentra en bouwmarktketens. Bedrijven kunnen bij De Jong Plant BV terecht voor zowel kleine als grote orders op maat. Voor klanten die op zoek zijn naar een totaalpakket is er onze speciale exportafdeling (Gebr. De Jong Handelskwekerijen B.V.).
 

actie_verlading.JPG
actie_verlading.JPG
Productontwikkeling
De Hortensia is de specialiteit van De Jong Plant B.V. Ons assortiment kent een ruime keuze in soort, kleur en potmaat. Voor ons is kwaliteitsverbetering en ontwikkeling van (nieuwe) soorten net zo belangrijk als het kweken ervan. 
 

ontwikkeling
ontwikkeling
Kwaliteit & milieu
De Jong Plant B.V. was in 1990 Boskoops eerste gerecirculeerde kwekerij. Sindsdien zijn we op het gebied van mechanisatie, processen en assortiment altijd blijven vernieuwen. Kwaliteit, uniformiteit en duurzaamheid van onze producten staan hierbij voorop. Met ongeveer 20 medewerkers in vaste dienst, aangevuld met een groot aantal seizoensmedewerkers beschikt De Jong Plant B.V. over bekwaam personeel met jarenlange ervaring en gedegen vakkennis. Niet voor niets zijn wij MPS-Gap en MPS SQ gecertificeerd, zodat we voldoen aan de hoogste eisen in de boomkwekerijsector op het gebied van veiligheid, werkomstandigheden, gewasbescherming en milieu.

 

uitzetten 2
uitzetten 2
Koningin
Koningin
Koningin_2
Koningin_2
 

Op 24 juni 2003 bracht Koningin Beatrix een bezoek aan ons bedrijf. Na een rondleiding nam de Koningin de destijds net ontwikkelde Hortensia “Lady in Red” in ontvangst.